zondag 17 augustus 2008

15 augustus

15 augustus is voor mij een moeilijke dag, dit is de verjaardag van onze papa die er niet meer is. We maken gebruik van die dag om iets leuks te doen, iets waar mijn gedachten niet te veel stil kunnen blijven staat bij ... wat als ..
Dus we besloten naar Brussel te gaan en daar ne keer defig 'den toerist' uit te hangen. Er komen jaarlijks zoveel duizenden en duizenden toeristen naar Brussel maar weinig Belgen kunnen Brussel zien door deze toeristische bril en dat is toch wel ne keer heel leuk.
Tweejaarlijks is er op de grote markt in Brussel een E N O R M bloementapijt van Begonia's te zien, écht wel de moeite waard, dus wij met z'n allen er naartoe (behalve Arno die was met Nemo naar Pukkelpop). Goed georganisserd en perfect voorbereid zoals steeds hadden we natuurlijk ons fotoapparaat vergeten, gelukkig bestaat er zoiets als de GSM maar dit is eigenlijk toch maar behelpen hoor. Om mooie foto's te zien van dit evenement moeten jullie op deze 'link' klikken.
De grote markt:


Het tapijt dat nu op de markt ligt:

en dan ... je kan moeilijk naar de grote markt gaan zonder effe langs te gaan bij 'manneken pis' hét boegbeeld van Brussel, je kan van ver zien waar hij staat enkel en alleen door de massa toeristen met hun camera's ... maar het moet gezegd: hij is zooo schattig.
Om het geheel waardig af te sluiten zijn we dan nog een pannekoek gaan eten bij 'La maison des Crêpes' :

Toen we terug naar huis reden zijn we nog effe langs 'Brussel Foor' gereden, ze waren onder de indruk, ze wisten niet dat een kermis zooo grooot kon zijn.

Geen opmerkingen: