woensdag 3 september 2008

Alles Ok


De eerste schooldag was een denderend succes en dus verliep de tweede schooldag ook op rolletjes.

Bij Axel hebben ze de 2 derde leerjaren van vorig jaar samengezet tot 1 vierde leerjaar waardoor er nu - naar zijn gevoel - veel nieuwe kindjes in de klas zitten. Volop mogelijkheden voor het maken van nieuwe vrienden. In de klas gaat het goed, op de speelplaats is het blijkbaar nog een beetje moeilijk. Hij en Mathijs zijn namelijk 2 jongens met een ongebreidelde fantasie en het is moeilijk om een nieuwe zielsverwant te vinden. Maar hij is al eens gaan mee voetballen met de andere jongens en dat viel ook wel mee.

Bo heeft een S U P E R juf. Ze mogen hun plaatsen kiezen, zowel in de klas als in de rij als in de refter (is dat even een meevaller!). Ze krijgen leuke opdrachten, toffe oefeningen, een leuke manier om de huistaken af te werken. Ze ziet het helemaal zitten.

Ook Arno ziet het helemaal zitten. Voor de algemene vakken zit hij bij zijn vrienden (klasje van 12!) en voor zijn keuzevak Grieks zit hij bij de anderen (klasje van 4!). Zo heeft hij het voordeel van beide, een klas voor de leute én een klas waar hij zich kan concentreren. Mooi opgelost!

1 opmerking:

Unknown zei

Waw, niets anders dan goed nieuws! Fijn!

En nu nog de buitenschoolse activiteiten!

Groetjes,