zaterdag 13 september 2008


Bo heeft er lang over gedaan voor ze 'het' ons 'durfde' te vertellen maar uiteindelijk is het er dan toch van gekomen. Ze heeft er heel lang en heel goed over nagedacht en is tenslotte tot de vaststelling gekomen dat al haar buitenschoolse activiteiten toch wel een beetje te veel van het goede zijn en dat ze deze wil terugschroeven - alsof ik daar geen begrip zou kunnen voor opbrengen ;-)
Maar eerlijk is eerlijk en het is waar dat bij ons de regel geldt 'als je met iets begint moet je het volhouden' maar nu ook niet je leven lang!
We zijn er samen uitgeraakt:
toneel: dit is essentieel voor haar ambities om beroemd te worden, dus dat is uitgesloten.
ballet: uitgesloten, ze moet haar energie toch ergens kwijt
hondenschool: uitgesloten, Gorki moet en zal een goede opvoeding krijgen!
Blijft notenleer (saai) maar onontbeerlijk voor accordeon, dus dat is het geworden, vanaf dit jaar geen notenleer meer en geen accordeon. Met een klein hartje en veel spijt zijn we dit mooie instrument gaan terugbrengen naar de muziekacademie. Ook daar vonden ze het spijtig maar ook daar hadden ze begrip voor haar beslissing. Met wel 100kg lichter zijn we terug naar huis gegaan ... er is sindsdien een grote last van haar schouders gevallen en ze ziet het weer helemaal zitten.
Door haar beslissing is er nu heel wat tijd vrijgekomen om Arno naar zaalvoetbal te brengen en op te halen ;-(

Mij hoor je niet klagen hoor, ik ben blij dat ik zo'n 3 creatieve, sportieve en sociaal bewogen kinderen heb.

Samengevat is dit, maandag: Axel naar toneel, dinsdag: vrij!, woendag: Bo naar toneel, Axel logopedie, Arno naar zaalvoetbal, donderdag: met Bo en Gorki naar de hondenschool, vrijdag zowaar terug vrij!, zaterdag: Bo naar Ballet, zondagvoormiddag opnieuw naar de hondenschool en zondagnamiddag Axel en Arno naar de chiro.

Is dat niet goe geregeld?

1 opmerking:

Unknown zei

Begrijpelijk! Als ze beroemd wil worden, kan ze inderdaad beter gokken op toneel en ballet... :-)

Je hebt dus ook een bijberoep als taxichauffeur!

Groetes,