maandag 1 september 2008

't is zover

't is zover: 1 september, een dagje vol gemengde gevoelens.
't ja nu is de vakantie écht gedaan.

Axel gaat nu naar het vierde leerjaar. Hij ging naar school -met toch wel een klein hartje - want zijn beste vriend zal er niet meer bij zijn, die vertrekt namelijk eind september voor 3 jaar naar Malawi en geef toe zonder 'beste' vriend is een eerste schooldag niet zo leuk. Alhoewel, met de spaartips die we van Mathijs hebben gekregen (2 maand geen frisdrank en snoepjes kopen) moet een reisje naar ginder toch wel kunnen ;-) - we hebben er dus een vakantieadresje bij.




Bo gaat nu naar het zesde leerjaar. Ook voor haar kwam 1 september te vroeg en zag ze het écht niet zitten om te vertrekken. In haar klas zit namelijk een jongen die haar 'nogal ziet zitten' en daar wordt zijn dan weer horrendul van... hij is wel leuk - gewoon, als vriend en hij moet nu eindelijk een keer terug 'normaal' doen! maar stel je voor - de juf weet van niets - en ze zou toevallig de eerste dag een plaats in de klas of refter aangewezen krijgen naast hém!

Arno die heeft als enige van zijn klas voor de richting Grieks/Wiskunde gekozen en vraagt zich toch af hoe ze dit gaan oplossen en hoe hij tussen de verschillende klassen gaat moeten wisselen. Er zijn volgens hem 2 mogelijkheden, ofwel zit hij in een leuke klas en gaat hij zich dit jaar geweldig amuseren, ofwel zit hij bij de 'neurts' en gaat hij zich dit jaar geweldig concentreren.

Jullie kunnen al raden naar waar mijn voorkeur uit gaat ;-)

1 opmerking:

Unknown zei

Hopelijk is alles vlot verlopen... Goh, wat worden jullie kinderen groot!

En vallen de puzzelstukjes in elkaar? Geen te hectische agenda voor de buitenschoolse activiteiten?

Groetjes,