dinsdag 7 oktober 2008

Feestje



Arno en Robin (school-en chirovriend) verjaren op een dagje na samen. Robin vrijdag 3 en Arno zaterdag 4 oktober. Toeval wil dat vrijdag 3 oktober een pedagogische studiedag was dus konden die 2 hun wildste plannen uitvoeren.
Samen hebben ze een heel scenario in elkaar gestoken, er werden nog 4 anderen vrienden uitgenodigd om te blijven slapen en samen vanalles te ondernemen.
Op vrijdag zouden ze eerst gaan lasershooting doen, daarna pitta-tje veroberberen en dan een hele avond gamen - tot 5u hebben ze het uitgehouden!
Zaterdagmiddag kwamen ze allen bij ons eten en daarna gaan muurklimmen.








Om dit feestweek-end op gepaste wijze af te sluiten hadden we zondag peter Marc & co, meter Katrien & co en pépé Jean uitgenodigd. Het werd een gezellige namiddag vol puzzel- en
speelplezier.



1 opmerking:

Unknown zei

Potverdorie, ben ik alweer 2 verjaardagen vergeten??? Foei, tante Hilde!!!! Mijn excuses, maar de verhuis zit er voor veel tussen... Heb de verjaardagenkalender nog niet gevonden...

Bij deze : VAN HARTE PROFICIAT ARNO!! Wel te laat, maar daarom niet minder gemeend! Sorry, Arno, je hebt nu eenmaal een verstrooide tante!!

Dikke verjaardagszoenen vanuit Zwitserland!

Tante Hilde, nonkel Roel, Ralph en Madu