vrijdag 18 juli 2008

Oostenrijk: dag 7

Voilà, het trieste weer is verdwenen zoals het gekomen was, onopgemerkt... zachtjes..., we konden weer volop van een zomers zonnetje genieten.
We hadden Arno beloofd terug te keren naar Turracher Höhe, vorige keer waren de weersomsmtandigheden er niet naar om op de Nockyflitzer te gaan maar vandaag was het zo ver. De Nockyflitzer is een soort 8-baan maar dan op z'n Oostenrijks - met de kabellift naar boven en dan met een soort bobslee naar beneden. Zowel Arno als Hugo vonden het super.





Daarna zijn we het “Keltendorp” gaan opzoeken: Dit werd in allerlei toeristische folders aangeprezen als een mooie historische site … wij vonden het een beetje teleurstellend - ver rijden om weinig te zien. Voor Axel was het super.


Gelukkig was het hapje en het drankje er lekker ;-)
De kids vonden het voor vandaag ook wel welletjes en dan zijn we maar terug afgezakt naar het hotel en we hebben de avond op dezelfde manier afgesloten als de andere dagen.
Aan tafel was de stemming plots wat bedrukt: op één of andere manier kwamen we plots tot de vaststelling dat we nog slechts 2 volle dagen in Oostenrijk waren en dat we dan reeds terug onze valiezen moesten pakken en naar huis terugkeren…
We namen ons voor deze 2 dagen dan ook ten volle te benutten.

Geen opmerkingen: