dinsdag 15 juli 2008

Oostenrijk: dag 3

Gorki lijkt het maar niet te begrijpen: het is vakantie!
Deze morgen was hij aan't zeuren vanaf 6u10!
We hadden een geniaal plan - al zeggen we 't zelf: we gingen Gorki gewoon in de douche laten plassen (deze was zoals heel onze kamer e n o r m): maar ni willen hoor! Van 1 ding kunnen we vanaf nu 100% zeker zijn: Gorki = voor 100% zindelijk. Hugo ging met hem mee naar beneden, en zoals we van Hugo kunnen verwachten, verloopt dan niet altijd alles van een leien dakje ;-) Zowel hij als Gorki werden aangevallen en gekrabt door de kat des huizes, deze had het duidelijk niet begrepen op honden en mannen in slaapkledij. Het heeft hun geen van beiden getraumatiseerd, ze kropen terug hun bedje/bench in en we met z'n allen konden we uitslapen tot 8h30 (als dat geen luxe is!).

Na het ontbijt zijn we naar de Millstätter See vertrokken: een bootje gehuurd en gaan varen. De meren in Karinthië zijn zomers lekker warm (+/- 18°à 20°) dus ideaal om te zwemmen in de vrije natuur, er was maar 1 probleem .... we waren duidelijk niet de enige.
't Was ni zo simpel om een plekje te vinden waar ook honden welkom waren om te zwemmen, maar daar hij voor ons een deel van ons gezin is, was er geen sprake van dat wij een genoegen zouden nemen met een plekje waar hij niet mee mocht zwemmen, en zoals altijd: wie zoekt die vindt. Het was zàlig:
Voor elk was wils:

Bo: zwemmen en spelen met Gorki:




apporteren:





Axel op onderwater onderzoek, hij is gek op mooi stenen en deze zijn daar in overvloed, 't is vooral kwestie om er de mooiste uit te kiezen .... en die liggen vanaf nu in onze tuin! ;-)





Gorki had het steeds druk ... iedereen moest altijd samen blijven.
Waar was Axel toch naartoe ???

Gevonden!




Voor Hugo en Arno de krant, eerlijk verdeeld, de ene de sportkrant en de andere de rest





Na het gebruikelijk zwempartijtje/sauna/stoombad in het hotel zijn we gaan aanschuiven aan het buffet der plaatselijke gerechten… om van te smullen!

Daarna nog een spelletje Pit-Pat (= combinatie tussen minigolf en biljart) gespeeld en raadt eens wie de winnaar was: Arno natuurlijk….



Een leuke avondwandeling met z’n allen zorgde weer voor de perfecte afsluiter van deze mooie dag.

Geen opmerkingen: