vrijdag 18 juli 2008

Oostenrijk: dag 5

We hebben tot hier toe al onvoorstelbaar veel geluk gehad met het weer, vandaag echter zou het volgens de voorspellingen iets minder zijn .... we zullen wel zien.

De kinderen zijn gek op mooie stenen en we hadden hun beloofd om naar het Alpin+Art+Gallery museum in Turracher Höge te gaan, vandaag leek ons het juiste moment om zo iets te doen.

Ze hebben daar een prachtige collectie van edelsteden, berggesteentes, steen geworden boomstronken etc.. We hadden dit museum al eerder bezocht maar het blijft nog steeds betoverend mooi.


Na onze kleine portie cultuur waren we terug in 'the mood' voor wat beweging en amusement.
's Namiddags kregen we wat ons werd voorspeld : een typisch Oostenrijks-Belgisch zomerweertje: wat regen en veel wolken. Er is echter meer dan een beetje regen en wat wolken nodig om ons binnen te houden, de jongens besloten om een rondje mini-golf te spelen en een partijtje voetbal en Bo en ik zijn met samen Gorki toch nog een flinke wandeling gaan doen.

Om onze dagelijkse routine ;-) niet te doorbreken zijn we daarna natuurlijk naar het zwembad getrokken voor onze zwem-en saunabeurt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heerlijk om jullie te kunnen volgen! 't Ziet er allemaal heel leuk uit! Geniet nog samen...

Groetjes,