zondag 4 mei 2008

Week-end (deel1)

Er zijn zo van die zalige week-ends waar geen eind aan lijkt te komen.
Dit was zo'n uitzonderlijk week-end: er was donderdag 1mei en vrijdag 2mei en dan natuurlijk de gewone zaterdag en zondag, om het plaatje compleet te maken hadden we beslist om samen woendag 30april verlof te nemen en zo te genieten van een extra lang weekend ... we hebben dan ook het onderste uit de kan gehaald!
Woendag 30april.
Een voormiddagje winkelen, 's middag een boswandeling en 's avonds een hapje gaan eten met vriendinnen terwijl de papa met de kinds uit eten is gegaan. Allemaal hebben we ervan genoten, dus wat moet dat meer zijn?
Donderdag 1 mei.
Het was redelijk wisselvallend weer maar aan de kust zou het mooi worden, dus, na de puppyklas met z'n allen naar zee. Het was daar zalig, eerst een mooie lange wandeling langs een (bijna) verlaten strand en dan daarna een ijsje, brusselse wafels, een pannekoek, en een kaasbordje (voor wie zou dat kunnen geweest zijn?!).
Vrijdag 2 mei.
Tijdens het communiefeestje van het zoontje van onze vrienden hadden we terug 'oude'kenissen ontmoet en promt onze vriendschap terug een nieuwe implus gegeven. We zouden elkaar niet meer zo lang uit het oog te verliezen en gingen er een gezellig avondje van maken - wel 't was gelukt! Aperitiefjes, een spagske, spelen, zingen (de foto's zijn gelukkig zonder geluid)


1 opmerking:

Anoniem zei

't Zag er in ieder geval heeeel gezellig uit! En die karaoke had ik ook graag gehoord ;-)

Groetjes,