maandag 5 mei 2008

Week-end (deel 2)

Zaterdag 3mei
Vandaag gingen we op 'verkenning'. De chiroleiding heeft hun kampplaats gevonden en gekozen voor augustus 2008 en aan de volwassen begeleiding en de kookploeg om ter plaatse te gaan kijken wat voor praktische maatregelen er moeten getroffen worden.
De kampplaats is prachtig, een zeer grote wei met een stukje bos om de tenten in op te slaan, alleen, geen electriciteit en geen water bij de hand. Dus dat zal nog effe zoeken zijn maar zoals elk jaar komt dat in orde, moet wel ;-)
Het is onvoorstelbaar dat er in België - toch redelijk volgebouwd - nog zo'n prachtige verlaten plekjes bestaan, geen levende ziel (op een paar koeien na) in een wijde omtrek van ongeveer 8km, voor geluidsoverlast hoeven we dit jaar niet bang te zijn.
's Middags zijn we samen in een lokaal restaurantje iets gaan eten. Ook dat was niet te doen! superlekker voor een meer dan redelijke prijs.
Ook voor de kinderen kon de pret weer niet op. Toen we op zoek gingen naar de winkels waar we onze boodschappen kunnen doen tijdens het kamp bleek er in Philippeville allerhande festiviteiten te zijn mét een plaatstelijke kermis - tja we konden dus niet anders dan een terrasje te doen terwijl zij zich op de kermis aan't amuseren waren.

Zondag 4 mei
Na de puppyklas gingen we allen naar het communiefeestje van Tessa - plechtige communie deze keer - en weerom was alles aanwezig om het iedereen naar zijn zin te maken:
vrienden (ruimschoots aanwezig)
zon (overvloedig)
ruimte om te spelen (overvloedig)
drank (ni te doen)
eten (stuk voor stuk om duimen en vingers af te likken)
dessertjes (weer ne keer lekker)
We hebben al onze wilskracht moeten samenrapen om op een deftig uur naar huis te gaan, want 't zag er niet naar uit dat dit iets van korte duur ging zijn, maar spijtig genoeg komt zondag voor maandag, .... Dus nog ne keer, Tessa, Ronny, Nadine en Inneke 'T WAS SUPER! BEDANKT!!

1 opmerking:

Nadine zei

Fijn om nog eens te lezen dat jullie alles naar wens hadden zondag. Maar er is wel een foutje geslopen in je dank woordje, je mag de Rudy's wel bedanken voor hun aanwezigheid maar mijn ventje is nog steeds Ronny.
Kan je me de foto's eens doorsturen?
Bedankt,
Groetjes